COVID-19 UPDATES ERGIO

PRINCIPALA NOSTRĂ PREOCUPARE ÎN ACESTE TIMPURI ESTE SĂNĂTATEA ȘI SIGURANȚA PERSOANELOR DIN JURUL NOSTRU

În acele vremuri extrem de dificile, la ERGIO, sănătatea și siguranța colegilor noștri, a clienților, a partenerilor și a comunităților în care operăm este prioritatea noastră numărul unu. Avem o tradiție de 27 de ani de afaceri responsabile și ne angajăm să facem tot ce putem pentru a păstra pe toată lumea în siguranță.

În timp ce guvernele din întreaga lume pun în aplicare măsuri pentru a contracara această criză de sănătate publică, mergem dincolo de asta pentru a ne proteja colegii și familiile, asigurând în același timp livrarea produselor. Am instalat un tunel de dezinfecție la intrarea principale pentru a asigura o securitate suplimentară tuturor celor care intră în cadrul firmei.

Afacerea noastră este considerată esențială în perioadele de criză, deoarece facem parte din domeniul construcțiilor. Santierele noastre din întreaga lume sunt pe deplin operaționale, iar producția și livrarea sunt asigurate.

În plus, avem în vigoare planuri extinse de urgență și criză, care asigură lanțul nostru de aprovizionare și activitatea desfășurată. ERGIO vă urează numai bine și sa rămânși în siguranță!

SEE OTHER BLOG ARTICLES

TOP