EXPERIENȚĂ

BAZAȚI-VĂ PE CEI 30 DE ANI DE EXPERIENȚĂ

ISTORIE

ERGIO a fost fondată în 1993 și a început ca un atelier pentru produse mici din lemn. În decursul anilor, compania a crescut în dimensiune căpătând, de asemenea, si mai multă experiență în construcții din lemn, ceea ce a facut trecerea la case pe structura de lemn un pas natural înainte în dezvoltarea companiei.

  • Mai mult de 200 colaboratori
  • Mai mult de 120 de angajați
  • Peste 10.865 de proiecte finalizate

OFERTĂ

Având în vedere că produsele sunt personalizate ERGIO ERGIO oferă o gamă largă de produse, sisteme și soluții constructive.

SERVICII

La ERGIO încercăm să facem colaborarea și logistica cu partenerii noștri cât mai lină și oferim o gamă de servicii care să garanteze o afacere de succes și profitabilă pentru toți cei implicați.

1993

ANUL FONDĂRII

Compania își face intrarea pe piață, cu produse din lemn de mici dimensiuni.

2003

CREȘTERE

Compania începe să crească și sa se diversifice intrand pe piața cu produse de dimensiune medie, în sistem nordic, cum ar fi campingurile și casele de vacanță.

2008

DEZVOLTARE DE PRODUS & NOI PIEȚE

Creșterea activității, producția se diversifica, incluzand acum și tâmplăria, și case de locuit, de dimensiuni mai mari. ERGIO își dezvolta colaborarea internațional, intrand pe mai multe piețe din UE începe dar și spațiile de producție.

2008

PRODUSE TIMBER FRAME

Compania începe sa dezvolte produsele de tip timber frame din ce în ce mai mult, intrand pe piața cu produse bio, eficiente energetic pe doua și trei nivele.

2013

PIAȚA GLOBALĂ

Compania intra pe piața globală cu încheierea de parteneriate în America și Panama. De asemenea sunt achiziționate mașini de fabricație cu control numeric pentru o precizie mai buna a tăierilor.

2015

ÎMBUNĂTĂȚIREA TEHNOLOGIEI

Tehnologia este,în continuare, dezvoltată, prin cumpărarea celei mai noi mașini de tratare sub presiune a lemnului – autoclava.

2016

PANOURI COMPLET ECHIPATE

Panourile complet echipate din fabrică sunt acum disponibile și sunt apreciate de piață, având un impact mare asupra domeniul caselor din lemn.

2019

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Compania achizitioneaza o linie complet automată de ultima generatie de producere a panourilor tip timber frame pentru a menține standardele de calitate la cel mai înalt nivel

PREZENT

ERGIO crede in conceptul de Creștere Profitabila și Sustenabilă.

TOP