ERGIO TIMBER FRAME

DESPRE NOI

ERGIO oferă constructorilor, dezvoltatorilor imobiliari și distribuitorilor construcții din lemn la cele mai înalte standarde de calitate, conform normelor și caracteristicilor tehnice cerute de către colaboratorii noștri specifice pentru fiecare tara. Scopul nostru este sa aducem un plus de valoare partenerilor noștri și să oferim tot suportul necesar pentru a livra produse care să reprezinte cărți de vizită pentru noi și partenerii noștri.

CE FACEM

Furnizăm următoarele prods și service partenerilor noștrii

 • Structuri Timber Frame
 • Panouri Echipate Complet Timber Frame
 • Case în Sistem Nordic
 • Produse Complementare
 • Studii de Cost
 • Suport Tehnic

REALIZĂRI

Suntem o companie dinamică care caută în mod constant să inoveze și să crească.

 • Mai mult de 50 de case pasive
 • Peste 10.865 de proiecte finalizate
 • 3 proiecte de inovare în curs în domeniul construcțiilor și al IOT
 • Al doilea în lume pentru inovare în structura de lemn la Dubai International Competition, Solar Decathlon 2018

SOLUȚIILE TIMBER FRAME ERGIO

Fabricate din lemn certificat pe secțiuni de 200 mm, 150 mm, 100 mm sau 60 mm (cherestea standard grosime 45mm), acestea sunt panouri proiectate structural care formează pereți atat de interior cat de exterior. (sunt disponibile și dimensiuni atipice la cerința clientului). Cadrul din lemn are rol de suport și transmite sarcini verticale și orizontale pe fundații în timp ce placarea are rol de solidificare pentru structura și contravântuire. Materialele de izolare si etansare ajuta clientul sa atingă performanțe termice și acustice optimale care sa respecte nevoile și bugetul acestuia.

Casele construite cu sistemul ERGIO Timber Frame se evidentiaza prin rezistență, stabilitate, o greutate proprie redusă care diminuează astfel impactul seismic, durabilitate, și un confort termic ridicat la un preț competitiv raportat la calitatea produselor.

Casele Ergio se adaptează pe orice tip de teren chiar și cele mai înguste sau cu o stabilitate redusă iar dimensiunea panourilor este adaptata în funcție de locul de livrare, terenul, spațiul de depozitare și posibilitatea manevrari în condiții de siguranță.

10 dintre avantajele sistemului ERGIO Timber Frame includ:

 1. Proiectare la cel mai înalt nivel de precizie și calitate
 2. Promovează o mai mare eficiență și integrarea lanțului de aprovizionare cu o gama largă de materiale de izolare, etansare și finisare pentru ca sa fie respectate și depășite cu mult cerințele actuale în conformitate cu reglementările privind construcțiile.
 3. Simplifică semnificativ construcția pe șantier reducând astfel timpul și costul de montaj cu pana la 70% față de o construcțiile clasice si cu 25% fata de concurenti
 4. Aduce predictibilitatea și un control mai mare în procesul de construcție și reduce spațiul de stocare pe santieri reducand pierderile cu 15%
 5. Se comportă bine în ceea ce privește rezistența la foc și extraordinar de bine în situații de cutremure
 6. Îmbunătățește sănătatea și siguranța construcțiilor
 7. Minimalizarea defectelor și aduce o satisfacție ridicată a clienților
 8. Este de departe cel mai ecologic mod de a construi
 9. Oferă posibilitatea de a construi fără punți termice
 10. Posibilitatea unui sistem constructiv personalizat proiectului și bugetului ceea ce permite arhitecților libertatea de expresie în forme unice și futuriste

ERGIO Timber Frame Exterior

ERGIO Timber Frame Interior

ERGIO Timber Frame Dușumea

ERGIO Timber Frame Acoperiș

HAIDEȚI SĂ CONSTRUIM ÎMPREUNĂ O AFACERE DE SUCCES!

Luați-vă câteva minute pentru a ne trimite cerințele dvs. și vom reveni cu o soluție personalizată.

TOP