ERGIO WALL

Scopul nostru este de a găsi cele mai bune soluții pentru partenerii noștri.

Cercetăm în permanență piața pentru noi sisteme constructive, luând în considerare întotdeauna mediul, costurile și siguranța și confortul clienților noștri.

Încercăm să rezolvăm una dintre problemele principale din industria lemnului, reducând, prin urmare, cantitatea de materie primă care a fost utilizată în construcțiile noastre viitoare și păstrând simultan toate proprietățile tehnice ale structurilor din lemn (rezistență mecanică, izolare termică și izolare fonică izolare).

ERGIO WALL a fost lansat într-o colaborare cu echipa EFdeN la Concursul Internațional din Dubai, Decathlon Solar 2018, unde participanții din întreaga lume au prezentat case futuriste, sisteme noi de construcție și tehnologii moderne.EFdeN este un ONG fondat oficial în 2013 de un grup de tineri pasionați, împreună cu Universitatea Tehnică de Construcții București și Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu. Competiția a fost organizată în 11 departamente 2018, incluzand probe de urbanism, arhitectura, ingineria, comunicarea, asociațiile și horticultura. Participarea noastră a constat în furnizarea sistemului constructiv ERGIO WALL. Produsul rezultat s-a bucurat de un adevărat succes fiind clasat pe locul 2 în lume pentru partea de structura, ceea ce ne-a arătat încă odată ca nu exista bariere într-o construcție de lemn, atata timp cat a fost creata de o echipa care își depășește limitele.

Pentru mai multe detalii, solicitați informații suplimentare completând formularul de mai jos.

TOP