Media Spotlight

Media Spotlight

Media Spotlight

Rețelele naționale de știri sunt mereu în căutarea unor povești unice și demne de remarcat.

În cazul nostru, angajamentul față de practicile durabile și tehnologia de ultimă oră a atras atenția reporterilor de știri.

Iată motivele pentru care au fost atrași:

– Practici durabile: Ergio Wooden Construction pune accent pe practicile durabile și ecologice. Aceasta înseamnă că lemnul pe care îl folosim este de proveniență responsabilă și ne focusăm în permanență pe gestionarea eficientă a deșeurilor și amprenta redusă de carbon. Astfel de practici se aliniază perfect cu accentul global actual pus pe protejarea mediului înconjurător.
– Inovație: investim în tehnologie de ultimă oră. Aceasta include tehnologia robotică, mașini CNC și software care permit crearea unor construcții complexe.
– Produse de calitate: Ergio Wooden Construction se mândrește cu calitatea produselor sale. Ne asigurăm întotdeauna că fiecare componentă din lemn este realizată la standarde înalte de calitate.

Această intersecție dintre tehnologie modernă, inovație și calitate a generat câteva titluri demne de remarcat în media, cum ar fi:

Știrile Naționale ProTv: „Fonduri europene, succese românești”.

Acest reportaj de știri a aprofundat povestea fabricii noastre, care a început acum 30 de ani și modul în care am achiziționat tehnologia avansată.

Antena 3 CNN: „Doi roboți angajați la o fabrică de construcții din lemn”

Ergio a prezentat tehnologia robotică avansată, care lucrează în armonie cu echipa noastră calificată, pentru a produce structuri din lemn semnate Ergio. În timpul vizitei, ne-a plăcut plăcere să discutăm despre practicile noastre ecologice și despre utilizarea materialelor durabile .

Regio Report: prin acest reportaj puteți face cunoștință cu vedeta noastră Mobi-One, cu ajutorul căreia producem panouri în sistem timber frame.

https://www.youtube.com/watch?v=xd0T4onw66w

Sperăm că povestea noastră vă reamintește că uneori, în locurile cele mai neașteptate, puteți găsi inspirație și inovație, care pot schimba modul în care construim.

Pe măsură ce povestea noastră continuă, vă puteți aștepta la mai multe titluri și reportaje. Tot ce trebuie să faceți este să ne urmăriți zilnic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *