BAZEAZĂ-TE PE 30 DE ANI DE EXPERIENȚĂ
Despre Noi

Despre Noi

Cunoaște-ne mai bine

Despre Noi

Produsele ERGIO sunt fabricate din materii prime certificate și sunt prelucrate cu mașini de control numeric CNC, care asigură precizia tăierii și rezultatele finale la cele mai înalte standarde de calitate.

ERGIO are trei linii de producție: timber frame, stâlpi și grinzi și sistem nordic. ERGIO operează pe piața construcțiilor din lemn din 1993.

Avem o tradiție a excelenții datorită seriozității, calității și angajamentului față de partenerii noștri.
Am evoluat de la activitatea pe plan național, piața fabricării produselor din lemn de mici dimensiuni, la extinderea pe piața internațională, făcând trecerea la casele cu structură din lemn un pas firesc inainte. Astăzi, compania domină piața globală cu parteneriate în Europa, America și Panama.

CE PUTEM OFERI

Serviciile Noastre

Proiectare și inginerie

Departamentul de proiectare și inginerie a lemnului de la Ergio își propune să facă din fiecare proiect o provocare, luând în considerare aspectele de proiectare și partea structurală. Utilizăm CadWork, liderul pieței în soluții software și CAD/CAM 3D pentru construcțiile din lemn, și WebGL pentru a vizualiza grafice interactive 2D și 3D.

Asistență tehnică 360° în 6 limbi

Acest lucru înseamnă că agentul de marketing, persoana de contact pentru partenerii noștri și designerul responsabil de proiecte vor oferi suport tehnic, logistic și promoțional pe tot parcursul colaborării în limbile engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană și română.

Cea mai recentă tehnologie

Ergio utilizează întotdeauna cea mai bună tehnologie pentru a asigura acuratețea în fiecare etapă tehnologică. Cu ajutorul tehnologiei și al personalului, ne putem asigura partenerii că fiecare parte a proiectului pe care îl dezvoltăm este la cele mai înalte standarde de calitate.


Servicii de livrare și asamblare

Dispunem de colaboratori pentru transport și montaj și putem garanta asistență permanentă în timpul instalării pentru a rezolva orice situație care ar putea apărea.
CONVINGERILE NOASTRE

Valorile de Bază ale Companiei

0%

Eficiență

0%

Sustenabilitate

0%

Colaborare

0%

Inovație

PAȘI

Working Process

01

Etapa de planificare

Procesul începe în departamentul de marketing și vânzări, unde are loc prima discuție. Din acest moment, ideea de proiect prinde contur, se pregătește oferta după primirea desenelor arhitecților și se discută orice cerință specifică sau elemente opționale.

02

Procesul de proiectare

Dispunem de o echipă experimentată de ingineri proiectanți în lemn, care vor transforma fiecare proiect într-un punct de referință în construcțiile din lemn.

03

Faza de execuție

Ergio investește zilnic nu numai în tehnologie, ci și în pregătirea angajaților, atunci când vine vorba de fabricarea produselor din lemn. Avem o producție anuală de peste 280 de case, cu 4500 de metri cubi de lemn încorporat anual în produsele noastre. Dorim să menținem dimensiunea producției noastre la o capacitate optimă, deoarece aceasta asigură o rată de producție cu cel mai mic cost posibil.

04

Proiecte finalizate

Încercăm să oferim cele mai bune soluții partenerilor noștri, nu doar prin vânzarea unui produs, ci și prin faptul că le oferim încrederea și certitudinea că au făcut cea mai bună alegere lucrând cu noi.

CEO & FONDATOR

PASIUNE PENTRU LEMN DIN 1993

"Suntem conștienți că oamenii sunt cei care fac lucrurile, nu companiile, așa că ne bazăm pe experiența și farmecul echipei noastre."

Georgel Merlusca

CEO & Fondator

PROFESIONIȘTI

Super-Eroii Ergio

PROFESIONIȘTI

Partenerii Noștri