POVESTEA NOASTRĂ

Bine ai venit la ERGIO Wooden Construction

ERGIO oferă constructorilor, dezvoltatorilor imobiliari și distribuitorilor construcții din lemn la cele mai înalte standarde de calitate, în conformitate cu normele și caracteristicile tehnice cerute de către colaboratorii noștri, specifice țărilor în care își desfășoară activitatea.
Fiecare parteneriat reprezintă pentru ERGIO un nou început cu scopul de a crea valoare adăugată și de a face schimb de idei pentru ca conceptele de produs să fie cât mai inovatoare.
Oferim tot suportul necesar pentru a livra constructii din lemn care să reprezinte carți de vizită atât pentru partenerii noștri cât și pentru noi.

1200
1200

clienți
fericiți

30
30

ani de
experiență

10.965
10.965

proiecte
complete

FAQ

Întrebări Frecvente

La Ergio, fiecare construcție din lemn poate fi unică și adaptată la toate nevoile și cerințele. Fie că dorești să construiți o casă nouă, un spațiu comercial, o clădire publică sau un cartier rezidențial, avem expertiza și experiența necesare pentru a transforma viziunea oricărui partener în realitate.

Pe teritoriul României, colaborăm în proporție de 90% business to business,  întrucât am decis să ne concentrăm asupra partenerilor noștri din industria construcțiilor. Astfel, suntem specializați pe furnizarea de kit-uri complete pentru case din lemn, adaptate nevoilor și preferințelor clienților noștri.

Pentru clienții finali (persoanele fizice), oferim doar kit-ul complet al casei, iar instalații electrice, finisajele, transportul și montajul, revin în sarcina clientului. Prin urmare, clienții noștri au libertatea de a alege furnizorii pentru aceste servicii și pot gestiona proiectul conform propriilor preferințe. 

De asemenea, orice persoană fizică ce dorește o colaborare cu noi trebuie să dețină planuri de construcție în format IFC sau DWG.

În ceea ce privește prețurile, având în vedere că toate proiectele realizate de noi sunt personalizate în funcție de cerințele fiecărui partener, ofertele de preț sunt adaptate și în funcție de coeficienții termici, materialele dorite, dimensiunile, suprafața clădirii, etc.

Din păcate, nu putem oferi un preț pe metru pătrat, deoarece acest preț diferă nu numai în funcție de materialele alese, ci și de arhitectura construcției. De exemplu, cu cât spațiile deschise sunt mai mari, cu atât prețul pe metru pătrat este mai mare. De asemenea, intervalul este irelevant, deoarece prețul poate fi de cinci ori mai mare de la valoarea minimă la cea maximă.

Executăm structuri și construcții din lemn până la primul strat de tencuială sau lambriu. Finisajele interioare și exterioare complete sunt responsabilitatea clientului.

Colaborăm cu companii experte în transport și montaj, astfel încât, în parteneriat cu Ergio, ne ocupăm de toate etapele de construcție, astfel încât partenerii noștri să se bucure de asistență tehnică completă până la finalizarea unui proiect.

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Îți mulțumim că ai ales să vizitezi fabrica noastră! Suntem încântați să îți arătăm de ce suntem capabili și așteptăm cu nerăbdare să îți prezentăm lumea producției de ultimă oră.

CONVINGERILE NOASTRE

Valorile de Bază ale Companiei

0%

Integritate

0%

Responsabilitate

0%

Diversitate

0%

Spirit de echipă

PROFESIONIȘTI

Echipa Noastră

@ergio_woodenconstructions

Instagram Feed