Model de Afacere Ergio

Model de Afacere Ergio

Model de Afacere Ergio

ERGIO este o companie B2B, ceea ce înseamnă că lucrăm exclusiv cu persoane juridice. Specialitatea noastră este de a oferi soluții eficiente și complete cu un ROI pe termen scurt și mediu, oferind astfel partenerilor noștri oportunitatea de a se concentra pe dezvoltarea afacerii lor.

Permanent, avem în vedere optimizarea produselor în așa fel încăt să oferim partenerilor noștri nu numai o construcție de calitate ci și o afacere profitabilă. Credem în parteneriate pe termen lung și de aceea am decis sa nu intram pe piața clienților finali, pentru a ne arăta agajamentul față de parteneri noștri, prin evitarea concurenței directe neloiale.

STRATEGIE - CREȘTERE SUSTENABILĂ ȘI PROFITABILĂ

Strategia ERGIO se bazează pe trei piloni: creștere/dezvoltare, sustenabilitate și profitabilitate, dar toate acestea nu se raportează numai la companie ci se extind la toată rețeaua noastră de distribuitori și parteneri. Conștientizam că suntem într-o economie interconectată și că dezvoltarea companiei însemnă de asemenea dezvoltarea afacerilor partenerilor noștri.

Sustenabilitatea este un concept care stă la baza procesului operațional din ERGIO, dar pornește încă de la materia primă certificată și se duce până în proiectele finale ale partenerilor noștri.

Citește mai multe despre sustenabilitate la ERGIO!