ERGIO Glamping

ERGIO Glamping

ERGIO Glamping

ERGIO Glamping vine din dorința de a ne adapta la noile schimbări care au loc la nivel mondial în toate industriile. Dorim să aducem soluții și servicii partenerilor noștri într-un mod constant.

Una dintre principalele schimbări va fi făcută în industria HORECA. Așadar, venim cu o nouă gamă de produse care vor ajuta partenerii noștri și vor avea un impact asupra stimulării vânzării de case din lemn, mai exact de tip camping.

STILUL DE VIAȚĂ GLAMPING

Pe baza studiului de piață ERGIO, am observat o schimbare în atitudinea consumatorilor față de tendințele de vacanță. Aceștia se concentrează pe rezervarea locațiilor în care au acces în exterior și un design care să ofere mai mult spațiu interiorului prin spații vitrate generoase și utilizarea lemnului pentru amenajarea interioară. Un alt aspect important este și sentimentul de singuranță, care se câștigă prin distanțarea socială.

În acest fel, dorim să echilibrăm atât mediul ecologic, cât și siguranța sănătății celor din jurul nostru, printr-o gamă de produse create special pentru această preferință.

Solicitați mai jos catalogul nostru Glamping