TEHNOLOGIA
ERGIO

La ERGIO investim zilnic atat in tehnologie cat si in oameni. Cu ajutorul tehnologiei si a personalului putem oferi partenerilor nostrii ca fiecare centimetru din proiectul pe care il dezvoltam impreuna este la cele mai inalte standarde de calitate.

Mixul dintre personalul calificat si tehnologia folosita reprezinta o eticheta ERGIO.

CNC este folosit pentru o precizie mare in fabricare , avand calculatoare externe pentru cotrolarea operatiunilor. Aceste masinarii reprezinta o adevarata telecomanda pentru lucrul cu lemnul. Ele realizeaza operatiuni de mare precizie si sunt echipate special pentru prefabricarea lemnului in elemente fixe si pentru taierea suprafetelor in mod precis.
Daca am compara lemnul cu un material textil , CNC’ul ar fi, cu alte cuvinte “croitorul“ pentru un costum.

Ca ultima achizitie de care suntem mandri avem autoclava. La cererea clientului putem trata produsele sub presiune, cu solutii de tratament certificate din punct de vedere calitativ, ce cresc sustenabilitatea lemnului ce vine in contact direct cu solul.

Principalul avantaj al produselor tratate sub presiune prin autoclava, in comparatie cu alte produse tratate este faptul ca, prin autoclava, impregnarea se face si in interiorul lemnului, acesta fiind protejat si in interior si in exterior, fapt ce creste semnificativ durata de viata a lemnului precum si rezistenta la factori externi si microorganisme.

Fabrica noastra incearca zi de zi sa mentina standardele inalte. Pentru acest lucru, langa CNC si autoclava, se gaseste uscatorul, o cladire cu totul si cu totul independenta, folosita doar pentru prelucrarea lemnului. Acest uscator reduce umezeala lemnului inainte de a fi utilizat si prelucrat. Conditiile de uscare variaza in functie de tipul de lemn.

La ERGIO, noi promovam calitatea. Incepand cu materia prima papa la materialele de inapt calitate folosite in procesul de fabricatie. In aceasta lista se regasesc parteneri precum: Isover, Fermacell, Rothoblass, Egger.

TOP

ergio.ro uses cookies to give you the most enjoyable experience. By continuing to navigate, you agree to use them.